Като стана дума за PowerFlex, вярно ли е, че на определен брой километери трябва да се свалят носачите, за да се завъртат втулките, за да се износват равномерно?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подлежат ли на ремонт шарнирите на носачите на Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеКато стана дума за PowerFlex, вярно ли е, че на определен брой километери трябва да се свалят носачите, за да се завъртат втулките, за да се износват равномерно?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз мисля да дам един комплект горни и долни за рециклаж .....Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеИ къде ще ги рециклираш?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Не е реклама, защото не са ми никакви, освен че съм им ползвал услугите и съм доволен...0889 663130 и 0887 631989. Намират се до Италиянеца. Двата предни носача са ми рециклирани от тях и досега всичко е ОК. Цената беше 40-45лв за шарнир.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеПитам,защото аз знам само този, който е в Младост
Аз само при него съм носил неща и до момента са карали повече от оригиналнитеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеВ Пловдив възтановяване на шарнира струва 25 лв.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеДай някакви координати на този майсторTIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеПитам,защото аз знам само този, който е в МладостMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение...на мен в пк ми зеха по 17лв на шарнир
Сега остава да ни кажеш довлен ли си и някакви координати на майстора.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеБраво!
Сега остава да ни кажеш довлен ли си и някакви координати на майстора.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениекак мислите.това дали е възможно? http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...4c8cef93cc9d43
Според мен единственното решение за това място е Polyurethane с подходящо избрана твърдост (защото той също може да бъде от много мек до много твърд). Чудесна антифрикционна пластмаса с изключителни свойства. Здрава и износоустойчива. Лично аз бих си изработил тампони от нея, стига да знам каква твърдост по бринел имат оригиналните гумени... не че не могат да се замерят де
Обаче, като гледам какъв интерес има ... да взема да предложа на колегите и едни матрици, да поръчаме и да го ударим на бизнес в тая криза!
Черен хумор разбира се.
Между другото наистина е скъп като материал и неблагодарен за работа... ама чак пък 300 евра за един комплект... айде
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеСпоред мен NYLATRON е неподходящ материал. Това е търговска марка за полиамиди напълнени с молибденов сулфид . Полиамидите наистина са здрави инжинерни пластмаси и имат антифрикционни свойства, но са твърди и нееластични. Определено не са за тампони!
Според мен единственното решение за това място е Polyurethane с подходящо избрана твърдост (защото той също може да бъде от много мек до много твърд). Чудесна антифрикционна пластмаса с изключителни свойства. Здрава и износоустойчива. Лично аз бих си изработил тампони от нея, стига да знам каква твърдост по бринел имат оригиналните гумени... не че не могат да се замерят де
Обаче, като гледам какъв интерес има ... да взема да предложа на колегите и едни матрици, да поръчаме и да го ударим на бизнес в тая криза!
Черен хумор разбира се.
Между другото наистина е скъп като материал и неблагодарен за работа... ама чак пък 300 евра за един комплект... айде
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment